Schokker minitractorwerkzaamheden is enkele jaren geleden ontstaan vanuit onze Boomkwekerij Schokker, welke al sinds 20 jaar bestaat.

Heden

Voor de werkzaamheden op de kwekerij, is destijds een minitractor aangeschaft. Van hier uit kregen wij steeds meer aanvragen om werkzaamheden voor derden, zoals hoveniers, te verrichten. Sinds die tijd zijn wij gestart met deze tak van minitractorwerkzaamheden. Inmiddels hebben wij ons gespecialiseerd in het kleinschalige loonwerk.

Door de jarenlange ervaring in het grote agrarische loonwerk en tevens de groensector hebben we vanaf dag één kwaliteit kunnen leveren. Vanuit deze ervaring en geleverde kwaliteit is ons machinepark inmiddels sterk gegroeid en kunnen wij onze klanten momenteel met de meeste kleinschalig loonwerkactiviteiten voorzien.

De minitractor wordt voornamelijk ingezet op percelen waar grote tractoren en dito machines niet of nauwelijks kunnen komen.

Onze Iseki tractor is licht, sterk en zeer wendbaar. Dit maakt hem zeer geschikt voor grote en kleine tuinen, parken, sportvelden, bossen, en wegbermen.

Wij werken in opdracht van onder andere commerciële bedrijven, overheidsinstanties, hoveniers, zorgorganisaties, paardenhouderij/maneges en particulieren.

Visie

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen onze dienstverlening optimaal afstemmen op de wensen van onze klant. Dit doen we met een zeer breed pakket van diensten. Wij onderscheiden ons door de jarenlange kennis en ervaring in zowel de groene sector als in de agrarische sector. Tevens kunnen wij door deze jarenlange ervaring de klanten te allen tijde voorzien van een juist en eerlijk advies, waardoor alle projecten met succes kunnen worden opgeleverd.

Duurzaamheid en certificering

Vanuit ons gedachtengoed om een positieve bijdrage te leveren aan de het reduceren van de CO2 uitstoot in onze leefomgeving, is gekozen voor het aanschaffen van zeer zuinige Iseki en John Deere tractoren. Deze tractoren voldoen aan de nieuwe eisen en wetgeving op dit gebied.

Daarnaast zijn wij sinds enkele jaren VCA-gecertificeerd.

TXG-237-2